Om oss

För över 60år sedan när David Ohlssons Snickerier startades bestod den primära verksamheten av att producera säng- och möbelstommar. Under decennierna som gått sedan dess har vi samlat på oss en oerhörd kunskap och erfarenhet samt lagt till många fler tjänster i vårt utbud. Nu erbjuder vi allt från smått till stort inom snickeri. Från unika och specialanpassade möbler till kompletta butiksinredningar. Gemensamt för samtliga produkter är att de alla håller högsta kvalité.

Vi använder oss endast av Norrlandsfuru i vår tillverkning för att säkerställa hög hållbarhet av samtliga produkter. I vår verkstad kombineras hantverksmässigt kvalitetstänkande med modern teknik. Våra kunder uppskattar vår flexibilitet och anpassningsförmåga samt att vi har möjlighet att delta i kundens utvecklingsarbete då behov finnes. Vi är en del i kundens produktionskedja, därför är det viktigt att leveranser sker i rätt tid och med rätt antal.

Vi har en modern maskinpark som bl.a består utav listhyvel, dubbeltapp, CNC-maskiner och maskiner för borrning. Vi har totalt en produktionsyta på 2500 kvm.

Du är välkommen att ringa oss på 0451-605 76 så kan vi berätta mer om varför du ska välja oss.